Hvor mange Bitcoin finnes?

Bitcoin er som gull og annet edelt metall, det er en grense på hvor mange det er slik at markedet ikke kan oversvømmes med Bitcoin eller at valutaen kommer i en situasjon hvor valutaen selv kan formere seg etter behov fra en kontrollerende eller dominerende makt. Det finnes kun maksimum 21 millioner Bitcoin. Disse er ikke alle i sirkulasjon eller funnet, som Bitcoin folk liker å kalle det. Får at markedet ikke skulle oversvømmes av Bitcoin i starten la man ut et lite begrenset antall Bitcoin som deretter har fått en liten strøm av mer Bitcoin som har kommet inn i sirkulasjonen.

Per i dag er det rundt 17 millioner Bitcoin som er i sirkulasjon. Det betyr at det fortsatt er 4 millioner Bitcoin der ute som folk kan få ved at de jobber for Bitcoin nettverket ved å holde prosesser i gang og hjelpe til med å løse problemstillinger som nettverket har jevnlig for å være konkurransedyktig.

Betale med Bitcoin

Er du en person som er bitt av Bitcoin basillen? Da kan det være morsomt å komme seg inn i hvordan Bitcoin fungerer på det nivået som gjør det morsomt å delta i Bitcoin revolusjonen. Det mest spennende med deltagelsen er å eie Bitcoin og å bruke Bitcoin. Har du tenkt til å kjøpe Bitcoin kan det være smart å finne ut hvor du kan bruke de. Det finnes mange steder hvor du kan bruke Bitcoin. I Norge er det steder i Midt Norge og sørover som har muligheten for å ta i mot Bitcoin som betaling. Det er spesielt i de store byene på Øst og Vestlandet som tilrettelegger for dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *